پترو ایلیا

عایق الاستومری رولی ساده

corner

عایق الاستومری رولی ساده
سیستم حرفه‌ای صرفه‌جویی در انرژی

عایق الاستومری رولی ساده می‌تواند از نوع سلول بسته یا سلول باز باشد. ساختار عایق فوم از متریالی انعطاف‌پذیر تشکیل شده که مملو از حفره‌ها یا حباب‌ها می‌باشد. این عایق فاقد هرگونه روکش بوده و پشت چسبدار نمی‌‍باشد. ضریب انتقالی حرارت عایق الاستومری رولی ساده بسیار پایین بوده و بر خلاف عایق‌های دیگر در مدت زمان طولانی ثابت می‌ماند که همین موضوع باعث بالا رفتن بازدهی آن می‌گردد. همچنین مواد عایق سلول بسته مقاومتی بسیار عالی در برابر نفوذ بخار آب و رطوبت دارند، به طوریکه پس از نصب به هیچگونه حایل رطوبت (بخاربند، ماستیک و...) نیازی ندارند. گرچه که عایق رولی ساده نسبت به عایق‌های دیگر نظیر پشم شیشه و پشم سنگ گران‌تر است اما به دلیل بی نیاز بودن از پوشش‌های مضاعف جداگانه، عمر مفید بالا، بازدهی فوق‌‍العاده مطلوب، نصب سریع و کم هزینه و امکان چندین بار استفاده، عملاً بسیار مقرون به صرفه می‌‍باشد.
عایق الاستومری رولی ساده محصولی ایده‌آل برای جایگزینی عایق‌های سنتی بوده و دارای کاربرد وسیع در صنایع مختلف از جمله تهویه مطبوع، ساختمان، نفت، گاز، پتروشیمی، غذایی، بهداشتی، دارویی، بیمارستانی، شیمیایی، خودروسازی و ... می‌‍باشد. این محصول دارای تاییدیه‌ها و استانداردهای متعدد داخلی و خارجی می‌باشد. می‌توان این عایق را برای سیستم‌های لوله‌کشی، کانال‌ها و داکت‌ها، خطوط انتقال سیالات و گازها، مخازن و تمامی اتصالات مورد استفاده قرار داد.

corner

عایق الاستومری رولی ساده

جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت سفارش، لطفا با تکمیل فرم زیر شروع کنید.

    انواع عایق الاستومری رولی

    ملزومات نصب عایق الاستومری رولی ساده

    icon

    گام اول

    اتصالات پیش ساخته

    زانویی و قسمت‌های T شکل پیش‌ساخته K-FLEXبه صورت ساده و با انواع روکش آلومینیوم

    icon

    گام دوم

    روکش آلومینیوم (AL CLAD)

    تمامی این روکش‌ها برای مصارف داخلی و خارجی مقاوم به رطوبت و ضربات فیزیکی می‌باشند.

    icon

    گام سوم

    چسب مخصوص

    این چسب با فرمولی مخصوص جهت نصب عایق‌های الاستومری ساخته شده است.

     

    icon

    گام چهارم

    نوار درزگیر چسب‌دار

    این نوارهای درزگیر جهت اطمینان از عدم نفوذ گردوغبار و بخار آب، تقویت اتصال درز عایق‌ها، جلوگیری از اتلاف انرژی از محل درزها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    محصولات
    عایق الاستومری رولی

    عایق الاستومری رولی دارای ساختار سلول بسته بوده و به عنوان یک عایق حرارتی و برودتی، در صنعت تاسیسات و صنایع وابسته بطور گسترده ای مورد استفاده قرار گرفته است. عایق الاستومریک رولی، جایگزین بسیار مناسبی برای عایق های قدیمی همانند پشم شیشه محسوب می گردد، چرا که علارغم ویژگی های منحصر به فرد خود، بدلیل راحتی نصب، تنوع در ضخامت و قابلیت بکارگیری در فضاهای داخلی و خارجی، طیف عملکردی بسیار وسیعی را فراهم نموده است.

    "عایق‌های الاستومری در سرتاسر جهان و در محیط‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. "

    عایق‌کاری از افراد، تجهیزات و سیستم‌های شما محافظت کرده و هزینه‌ها را تا حد چشم‌گیری کاهش می‌دهد. اصلی‌ترین و مهم‌ترین هدف استفاده از عایق الاستومری، جلوگیری از انتقال گرما و سرما از محیط به محل یا شی عایق‌کاری شده است. به همین دلیل یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های عایق‌های الاستومری، نارسایی حرارت می‌باشد. به طور کلی، مزایای عایق الاستومری عبارتند از:

    مقاومت و استحکام فوق‌العاده

    عایق‌های الاستومری در برابر حرارت بالا، گاز ازن، اشعه ماورابنفش و همچنین در شرایط نامناسب جوی، رطوبت، آلاینده‌ها و گازهای خورنده مقاومت بسیار بالایی دارند. از دیگر نقاط قوت این عایق‌ها استحکام بالای آن‌ها در برخورد با موادشیمیایی می‌باشد.

    مقاومت رطوبتی

    یکی از مخرب‌ترین و مشکل‌سازترین موارد در عایق‌کاری، رشد کپک می‌باشد که در عایق‌های الاستومری به دلیل عدم تولید ذرات، سطح صاف و مقاومت رطوبتی که دارند این مشکل به راحتی از بین رفته است.

    نصب راحت و سریع

    نصب راحت و سریع آن به همراه خودبست، بسیار مناسب برای محیط‌هایی است که فضای کاری زیادی ندارند

    پایداری بسیار بالا

    پایداری عایق الاستومری در همه شرایط آب و هوایی (به این صورت که عایق حالت خود را در هر شرایطی حفظ می‌کند. در گرما حالت خود را از دست نمی‌دهد و در سرما ترک نمی‌خورد. دمای ۲۰- تا ۱۸۰+ درجه سانتی‌گراد را تحمل می‌کند).

    چسبندگی بالا

    چسبندگی عایق الاستومری بسیار بالا بوده و به همه سطوح فلزی، بتنی، سنگی، آسفالت و.... به راحتی می‌چسبد.

    انعطاف فوق‌العاده

    انعطاف بالای عایق‌های الاستومری باعث مقاومت آن در برابر لرزش‌ها می‌شود.

    مقاوم در برابر ضربات مکانیکی

    یکی از نکات قابل توجه در مورد عایق های الاستومری این است که حتی اگر این عایق در برابر ضربات مکانیکی آسیب ببیند، قسمت آسیب دیده عایق نیز در مقابل جذب رطوبت و رشد قارچ و باکتری‌ها مقاوم است.

    عدم نیاز به کاور و پوشش

    عایق حرارتی و برودتی الاستومری سلول بسته، نیاز به کاور و یا پوشش برای جلوگیری از نفوذ رطوبت ندارد، زیرا ساختار سلول بسته آن اصولا آب را به خود جذب نمی‌کند.

    نحوه محاسبه ضخامت عایق الاستومری


    یکی از کلیدهای اساسی و کارآمد جهت بالابردن کارآیی تاسیسات مکانیکی، استفاده از عایق مناسب با ضخامت‌های مناسب است. عملکرد اصلی عایق، کاهش انتقال حرارت در تاسیسات است. علاوه براین انتخاب مناسب‌ترین نوع عایق، بهترین طریقه نصب، انتخاب ضخامت و اندازه صحیح بسیار حیاتی است. رعایت موارد ذکر شده باعث کاهش انتقال حرارت و بالا رفتن کارآیی و بهبود عملکرد تاسیسات مکانیکی می‌گردد. برای محاسبه کردن ضخامت عایق الاستومری ضروری است که بدانیم هر نوع عایق چه ویژگی‌هایی دارند. یکی از مهم‌ترین مراحل در عایق‌کاری انتخاب عایق مناسب است، اما این فقط قسمت کوچکی از کار است یعنی شما بعد از انتخاب نوع عایق باید ضخامت، ویژگی و فاکتورهای دیگری را نیز مدنظر قراردهید. عایق‌های الاستومری نیز دارای ضخامت‌ها و ویژگی‌های گوناگون می‌باشند که باید با توجه به شرایط سنجیده و انتخاب گردند.
    تیم پترو ایلیا برای شما جداولی را تهیه کرده است؛ که با توجه به شرایط محیط شما را در انتخاب مناسب‌ترین ضخامت برای عایق‌های الاستومری راهنمایی می‌کند. فاکتورهای مدنظر قرار گرفته شده دما و رطوبت محیط است و متریال موردنظر جهت عایق‌کاری می‌باشد.

    نکات فنی در انتخاب عایق الاستومری رولی ساده

    عایق الاستومری مناسب داکت


    • ۱
      شرایط معتدل
      شرایط معتدل
      ۲۶°C- | رطوبت نسبی %۵۰
      ۱۵°C ۱۲°C ۷°C ۲.۵°C ۱۸°C-
      ۹mm ۹mm ۱۳mm ۱۹mm ۲۵mm

    • ۲
      شرایط معمول
      شرایط معمول
      ۳۰°C- | رطوبت نسبی %۷۰
      ۱۵°C ۱۲°C ۷°C ۲.۵°C ۱۸°C-
      ۱۳mm ۱۳mm ۱۹mm ۲۵mm ۳۲mm

    • ۳
      شرایط سخت
      شرایط سخت
      ۳۲°C- | رطوبت نسبی %۸۰
      ۱۵°C ۱۲°C ۷°C ۲.۵°C ۱۸°C-
      ۱۳mm ۱۹mm ۲۵mm ۳۲mm ۵۰mm

    • ۴
      شرایط بسیار سخت
      شرایط بسیار سخت
      ۳۲°C- | رطوبت نسبی %۸۵
      ۱۵°C ۱۲°C ۷°C ۲.۵°C ۱۸°C-
      ۲۵mm ۲۵mm ۳۲mm ۳۸mm ۵۰mm

    عایق الاستومری مناسب خط لوله


    • ۱
      شرایط معتدل
      شرایط معتدل
      ۲۶°C- | رطوبت نسبی %۵۰
      سایز و دمای خط لوله ۱۴°C ۷°C ۲.۵°C ۱۸°C-
      کوچک‌تر از ۷۶mm ۹mm ۹mm ۹mm ۱۹mm
      بین ۷۶mm تا ۱۲۷mm ۹mm ۱۳mm ۱۳mm ۲۵mm
      بزرگ‌تر از ۱۲۷mm ۱۳mm ۱۳mm ۱۳mm ۲۵mm

    • ۲
      شرایط معمول
      شرایط معمول
      ۳۰°C- | رطوبت نسبی %۷۰
      سایز و دمای خط لوله ۱۴°C ۷°C ۲.۵°C ۱۸°C-
      کوچک‌تر از ۷۶mm ۹mm ۱۳mm ۱۳mm ۲۵mm
      بین ۷۶mm تا ۱۲۷mm ۹mm ۱۳mm ۱۳mm ۳۲mm
      بزرگ‌تر از ۱۲۷mm ۱۳mm ۱۳mm ۱۹mm ۳۲mm

    • ۳
      شرایط سخت
      شرایط سخت
      ۳۲°C- | رطوبت نسبی %۸۰
      سایز و دمای خط لوله ۱۴°C ۷°C ۲.۵°C ۱۸°C-
      کوچک‌تر از ۷۶mm ۱۳mm ۲۵mm ۱۹mm ۳۸mm
      بین ۷۶mm تا ۱۲۷mm ۱۳mm ۲۵mm ۲۵mm ۳۸mm
      بزرگ‌تر از ۱۲۷mm ۱۳mm ۲۵mm ۳۲mm ۵۰mm

    • ۴
      شرایط بسیار سخت
      شرایط بسیار سخت
      ۳۲°C- | رطوبت نسبی %۸۵
      سایز و دمای خط لوله ۱۴°C ۷°C ۲.۵°C ۱۸°C-
      کوچک‌تر از ۷۶mm ۱۳mm ۲۵mm ۲۵mm ۳۸mm
      بین ۷۶mm تا ۱۲۷mm ۱۹mm ۳۲mm ۳۲mm ۵۰mm
      بزرگ‌تر از ۱۲۷mm ۲۵mm ۳۲mm ۳۸mm ۵۰mm

    رسانایی حرارتی

    رسانایی حرارتی را عمدتا با اصطلاح K-value بیان می‌کنند. سرعت زمان عبور و سرایت گرمای ثابت از یک ماده همگن با درجه حرارت ثابت در جهت عمود بر همان ماده. مهم‌ترین عامل برای کاهش رسانایی حرارتی در تاسیسات استفاده از عایق الاستومری با ضخامت بالاست، بیشتر عایق‌های الاستومری، رسانایی حرارتی کمتر از یک دارند. نکته مهم دیگری که باید بدانیم میزان تغییرات دما در کل تاسیسات است یعنی ما باید میانگینی از تغییرات دمایی در کل تاسیسات را در نظر بگیریم و بعد مناسب‌ترین عایق الاستومری را برای آن انتخاب کنیم.

    مقاومت حرارتی

    مقاومت حرارتی بیشتر با عنوان R-value شناخته می‌شود. اندازه‌گیری توانایی کاهش جریان گرما به جای توانایی انتقال گرما. نرخ مقاومت حرارتی به ضخامت عایق الاستومری و همین‌طور به فاکتور رسانایی حرارتی بستگی دارد مخصوصاً در عایق‌های الاستومری تخت مانند عایق الاستومری رولی. اما در عایق‌های الاستومری لوله‌ای این فاکتور یک مقدار پیچیده‌تر است و علاوه بر ضخامت و فاکتور مقاومت حرارتی به قطر لوله نیز بستگی دارد.

    هدایت حرارتی

    هدایت حرارتی را با اصطلاح V-value می‌شناسیم، میزان رسانایی حرارتی در مواد ترکیب شده در سیستم عایق الاستومری شامل مواد تشکیل‌دهنده اصلی، رویه عایق و فضاهای خالی ریز داخل عایق.

    حمل و نقل سریع

    ارسال به تمام نقاط کشور

    صرفه جویی در زمان

    دریافت محصول بی‌دغدغه

    پرداخت امن

    ۱۰۰٪ امنیت در پرداخت

    پشتیبانی از ۹ تا ۱۸

    شنبه تا ۵شنبه

    ارائه فاکتور رسمی

    اطمینان کامل از خرید